BARBECUE
Kto prepadol barbecue ako my, zhodneme sa, že kvalitná BBQ omáčka alfa omega toho dlhého snaženia. Predsa len keď už si vymazlíte k dokonalosti poriadny flak kvalitnej krkovice, tak si na záver zaslúži len tú BBQ omáčku.
RECEPTÚRA
Cherry bourbon je trochu sladšia a menej zafajčená verzia BBQ omáčky, kde sme k paradajkovému základu pridali trochu višňového likéru a pomohli tak k ovocnému záveru. Bourbon potom omáčke dáva správny šmrnc. Tá bude šmakovať!
NA ČO SA HODÍ?
Omáčka sa hodí len tak k mäsu či už údenému alebo grilovanému, do burgera, hot dogu. Alebo poslúži ako ten najkvalitnejší parťák pre barbecue recepty. Vyskúšať s ňou môžete údená rebrá, BBQ bôčik, pulled pork z krkovice alebo údené kura.
ODPORÚČANÉ: ČERVENÉ MÄSO
ZLOŽENIE: PARADAJKY, BOURBON
HMOTNOSŤ: 325 ML
PÁLIVOSŤ: NEPÁLIVÁ
ZLOŽENIE
Paradajkový pretlak (zahustený paradajkový pretlak 99,9%, soľ 0,1%), cukor, voda, ocot, bourbon a ďalšie…
SKLADOVANIE
Pri teplote do 25 ºC mimo priameho slnka, po otvorení skladujte pri teplote do 10 ºC a spotrebujte do štyroch týždňov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.