Čierny jalovec na údenie

Môžeme doručiť do:
27.11.2025
Odosielame do 24 hod.
€4,30 / ks
Juniper black sáček
Novinka

Čierny jalovec je starý klasik medzi lesnými arómami. Má výraznejšiu, temnejšiu vôňu pripomínajúcu smrekový les po daždi. Nie je to korenie do guláša, ale čistá údenárska prísada, ktorá sa primiešava do pilín alebo do jemnej aj hrubej štiepky.

Stačí pridať za hrsť k vašej obľúbenej zmesi a udiareň začne voňať ako poctivý les. Ideálne pre tých, ktorí chcú mäsu dodať výrazný, zemistý a jemne sladkastý tón, ktorý drží ako pribitý. Skvelý k divine, hovädziemu, jahňaciemu, ale nestratí sa ani pri rybách či slanine.

Čierny jalovec dodáva dymu ťažší charakter – neprebije mäso, ale obalí ho ako starý horár, čo vie, čo robí.

 

Ako použiť:

Pridajte hrsť do pilín, jemnej alebo hrubej štiepky. Vhodné na teplé aj studené údenie. Miešajte ideálne s dubom, bukom alebo ovocnými drevinami. Výborný na divinu, ale aj hovädzie, slaninu a ryby.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola