BARBECUE
Horčica je klasika, ale tá naša, to je iný vesmír. Nešetrili sme na ničom a vznikla tak horčičná omáčka, ktorou sa nebudete hanbiť dať k tomu najkvalitnejšiemu mäsu. Výraznú horčicu sme doplnili o med, ktorý sa postaral o príjemnú sladkastosť.
RECEPTÚRA
Aj keď sa o pikantný šmrnc omáčky postarala najpálivejšia chilli paprička CAROLINA REAPER, nemusíte sa báť. Pálivosť sme nastavili na samé minimum a celkovú chuť iba dokresľuje. Omáčka je tiež ľahko zafajčená.
NA ČO SA HODÍ?
Omáčka sa hodí len tak na tanier k mäsu. Či už údenému alebo grilovanému. Osobne ju používam aj na záver údenia, kedy mäso potriem a nechám zatiahnuť v dyme 20 - 30 minút. Omáčku môžem odporučiť ako na bravčové, tak hydinu.
ODPORÚČANÉ: BRAVČOVÉ A HYDINA
ZLOŽENIE: HORČICA, MED
HMOTNOSŤ: 325 ML
PÁLIVOSŤ: 2/5 ĽAHKO PIKANTNÁ
ZLOŽENIE
Horčica 41% (pitná voda, horčičné semienko, ocot, cukor, soľ, kurkuma, výťažok korenia), med 11%, a ďalšie...
SKLADOVANIE
Pri teplote do 25 ºC mimo priameho slnka, po otvorení skladujte pri teplote do 10 ºC a spotrebujte do štyroch týždňov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.