Mlynček na mäso a plnenie klobás
Kategória: | Mlynčeky na mäso a klobásy |
---|
História tradičných českých mlynčekov na mäso PORKERT siaha až do roku 1895, kedy sa Josef Porkert rozhodol pre ich výrobu. Odvtedy si tieto poctivé mlynčeky získali dôveru nielen u nás, ale aj vo svete.
Mlynčeky sa vyrábajú z akostnej šedej liatiny a ich povrch je upravený silnou vrstvou potravinárskeho cínu.
V balení nájdete reznú dosku s otvormi s priemerom 4,5 mm a gumovú podložku, ktorá zabezpečí, že mlynček zostane pri mletí vo svojej pozícii.
Na výrobu klobás odporúčam dokúpiť:
Rezná doska 8/16 (na väčšie kúsky mäsa, ktoré robia na reze klobásy krásnu štruktúru)
Rezná doska 8/3 (na jemný prát, ktorý mäso dobre spojí)
Nabíjacia súprava na plnenie klobás (3 priemery na rôzne plniace črievka)
Váha: 3,1 kg
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.