História tradičných českých mlynčekov na mäso PORKERT siaha až do roku 1895, kedy sa Josef Porkert rozhodol pre ich výrobu. Odvtedy získali tieto poctivé mlynčeky dôveru nielen u nás, ale aj vo svete.
Mlynčeky sa vyrábajú z akostnej šedej liatiny a ich povrch je upravený silnou vrstvou potravinárskeho cínu.
V balení nájdete reznú dosku s otvormi s priemerom 4,5 mm a gumovú podložku, ktorá zabezpečuje, že mlynček zostane pri mletí vo svojej pozícii.
Na výrobu klobás odporúčame dokúpiť:
- Rezná doska 8/16 (na väčšie kúsky mäsa, ktoré robia na reze klobásy krásnu štruktúru)
- Rezná doska 8/3 (na jemný prát, ktorý mäso dobre spojí)
- Nabíjacia súprava na plnenie klobás (3 priemery na rôzne plniace črievka)
Vyrobené v Českej republike
Váha: 3,1 kg