Velký prémiový set jemnej štiepky
Kombinácia buka a sladkastej čerešneje skvelou voľbou na údenie bravčového od stehna až po bôčik s krásnou zlatisto-mahagónovou farbou.
Zmes buka, jablone a javora vyladená na údenie hydinového mäsa. Dymová kombinácia dodá hydine zlatistú farbu a jemne nasladlé dymové aróma.
Kombinácia jemnosti jelše a vyváženosti buka robí túto zmes skvelou voľbou na údenie nielen sladkovodných a morských rýb, ale aj syrov. Tak nech to fajnovo vonia!
Stredne silné aróma dáva starostlivo zvolený pomer buka, slivky a duba. Špeciálne navrhnutý blend na údenie hovädzieho a zveriny.
Hrubost 1-3 mm je určená pro elektrické udírny a jedno balení vydrží na cCa 6 hodin uzení. Topíte-li v ohništi dřevem nebo pokud používáte externí vyvíječ kouře (Smokemeister), doporučuju použít frakci 6-12 mm.
Naše udiare makajú múdro, takže za sebou nechávajú skôr jemnú stopu než rozorané pole. Keď to nežerie zbytočne veľa dreva, lesy majú o niečo väčší pokoj. Nesľubujem zázraky, sused, ale údenie s rozumom príroda znáša lepšie. A to je cesta, ktorá dáva hlavu aj pätu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár




