FAJNOVÝ MODRÝ SYR vyúdený studeným dymom

Milé dámy, milí páni, plesňový syr, to je dobrota!

A keďže viem, aké máte mlsné jazýčky, ešte som vyšpekuloval, ako to celé chuťovo

posichrovať... a čo myslíte?

Čo dodá plesňovému syru ten správny riadny odér a chuť? No predsa údenie!

Takže: Plátky syra, cenťák alebo dva hrubé, šupneme na sieťovaný rošt.

V udiarni si pripravíme generátor studeného dymu, syr vložíme a údime také tri, štyri hodinky.

 Syr chytí pôvabne zlatistú patinu. A tá vôňa?

Aby sme arómu ešte zvýraznili, zabalíme syry do fólie a strčíme na noc do chladničky.

Potom už stačí iba natrhať šalát, pridať vlašské orechy, otvoriť víno a rozpútať chuťové orgie. 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie