(CZ) Kniha „Uzení pro labužníky“

Odosielame do 24 hod.
€12,14 / ks

Údenie potravín má dlhú tradíciu. Táto metóda slúži na aromatizáciu a predĺženie trvanlivosti nielen klasických surovín, ako sú mäso a ryby, ale rovnako sa dá zjemniť chuť soli, vajec, chleba, ovocia, zeleniny, syra, orechov, byliniek a dokonca aj sladkostí.

 

Pokiaľ ste si až do dnešného dňa mysleli, že údiť sa dá iba v udiarňach, potom sa môžete inšpirovať množstvom nápadov, ktoré vo svojej knihe predstavuje všetkým milovníkom experimentovania a „kutilom“ autorka Cosima Bellersen Quirini.

 

Na údenie totiž môže vystačiť aj gril, wok panvica, stolná udiareň, poklop na údenie, rúra alebo plechová dóza od sušienok. Nájdete tu najdôležitejšie informácie o údení studeným, teplým a horúcim dymom, či prehľad správneho príslušenstva a vhodného materiálu na údenie. Samozrejme nemôže chýbať to najpodstatnejšie – viac než 200 originálnych a tradičných receptov na prípravu prvotriednych pochúťok.

 

Formát / strany: 170 × 235 mm; 128 strán 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie