Kniha - Uzení pro labužníky

€8,80
Odosielame do 24 hod.

Údenie potravín má dlhú tradíciu. Táto metóda slúži na aromatizáciu a predĺženie trvanlivosti nielen klasických surovín, ako sú mäso a ryby, ale rovnako sa dá zjemniť chuť soli, vajec, chleba, ovocia, zeleniny, syra, orechov, byliniek a dokonca aj sladkostí. Pokiaľ ste si až do dnešného dňa mysleli, že údiť sa dá iba v udiarňach, potom sa môžete inšpirovať množstvom nápadov, ktoré vo svojej knihe predstavuje všetkým milovníkom experimentovania a "kutilom" autorka Cosima Bellersen Quirini.

Na údenie totiž môže vystačiť aj gril, wok panvica, stolná udiareň, poklop na údenie, rúra alebo plechová dóza od sušienok. Nájdete tu najdôležitejšie informácie o údení studeným, teplým a horúcim dymom, či prehľad správneho príslušenstva a vhodného materiálu na údenie. Samozrejme nemôže chýbať to najpodstatnejšie – viac než 200 originálnych a tradičných receptov na prípravu prvotriednych pochúťok.

 

Formát / strany: 170×235 mm; 128 strán