(CZ) Kniha „Uzení pro labužníky“
Kategória: | Knihy o údení mäsa a rýb |
---|
Údenie potravín má dlhú tradíciu. Táto metóda slúži na aromatizáciu a predĺženie trvanlivosti nielen klasických surovín, ako sú mäso a ryby, ale rovnako sa dá zjemniť chuť soli, vajec, chleba, ovocia, zeleniny, syra, orechov, byliniek a dokonca aj sladkostí.
Pokiaľ ste si až do dnešného dňa mysleli, že údiť sa dá iba v udiarňach, potom sa môžete inšpirovať množstvom nápadov, ktoré vo svojej knihe predstavuje všetkým milovníkom experimentovania a „kutilom“ autorka Cosima Bellersen Quirini.
Na údenie totiž môže vystačiť aj gril, wok panvica, stolná udiareň, poklop na údenie, rúra alebo plechová dóza od sušienok. Nájdete tu najdôležitejšie informácie o údení studeným, teplým a horúcim dymom, či prehľad správneho príslušenstva a vhodného materiálu na údenie. Samozrejme nemôže chýbať to najpodstatnejšie – viac než 200 originálnych a tradičných receptov na prípravu prvotriednych pochúťok.
Formát / strany: 170 × 235 mm; 128 strán
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.