(CZ) Kniha „UZENÍ“
Kategória: | Knihy o údení mäsa a rýb |
---|
Údenie je starobylá metóda spracovania potravín, predĺženia ich trvanlivosti a zlepšenia chuti. Šéfkuchár Jeremy Schmid vám krok po kroku vysvetlí nielen to, ako si urobiť vlastnú udiareň, ale aj ako správne pripraviť, ochutiť a vyúdiť rôzne druhy mäsa a ďalších potravín tak, aby bol výsledok čo najlepší. Každú kapitolu dopĺňajú recepty, v ktorých zažiaria potraviny, ktoré sme si vyúdili. Údiť môžete nielen mäso, ale tiež syry, orechy, vajcia a samozrejme aj zeleninu, ovocie a soľ.
Dátum vydania: 15. október 2018
ISBN: 978-80-271-0652-3
Formát / strany: 215 × 270, 160 strán
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.