(CZ) Kniha „UZENÍ“

Odosielame do 24 hod.
€16,05 / ks

Údenie je starobylá metóda spracovania potravín, predĺženia ich trvanlivosti a zlepšenia chuti. Šéfkuchár Jeremy Schmid vám krok po kroku vysvetlí nielen to, ako si urobiť vlastnú udiareň, ale aj ako správne pripraviť, ochutiť a vyúdiť rôzne druhy mäsa a ďalších potravín tak, aby bol výsledok čo najlepší. Každú kapitolu dopĺňajú recepty, v ktorých zažiaria potraviny, ktoré sme si vyúdili. Údiť môžete nielen mäso, ale tiež syry, orechy, vajcia a samozrejme aj zeleninu, ovocie a soľ. 

 

Dátum vydania: 15. október 2018

ISBN: 978-80-271-0652-3

Formát / strany: 215 × 270, 160 strán

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie