(CZ) Kniha „Vše o uzení“
Kategória: | Knihy o údení mäsa a rýb |
---|
Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré tažia z mnohoročných skúseností autora a starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenia, či už údia doma, na chate alebo chalupe. Jej nepopierateľná výhoda je, že populárnu tému údenia a udiarní podáva komplexne.
Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni, akým drevom a pri akej teplote najlepšie údiť alebo ako si správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte tiež, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď.
Navyše vás čaká množstvo úžasných receptov na rôzne dobroty od výmyslu sveta, vďaka ktorým zažijete skutočný kulinársky zážitok!
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.