Hovädzie mäso - zmes hrubej štiepky na údenie

Značka: KAISER
od €3,10 / ks
Kategória: Drevo, piliny a štiepka na údenie
Drevo na údenie: Pre udiarne na drevo, Na údenie hovädzieho
Príslušenstvo k:: Prenosná 50 a 100, Izolovaná 80 a 125, Izolovaná 200
Hovädzie mäso - zmes hrubej štiepky na údenie
Novinka 5ks a viac zľava
0,5kg
Odosielame do 24 hod.
Môžeme doručiť do: 4.6.2024
€3,10 / ks
6kg
Odosielame do 24 hod.
Môžeme doručiť do: 4.6.2024
€20,40 / ks

 

Starostlivo vybraný pomer buka, slivky a duba dodáva stredne plnú arómu. Špeciálne navrhnutá zmes na údenie hovädzieho a bravčového mäsa a diviny.

 

PRÉMIOVÁ KVALITA 

Moje drevené štiepky sú najvyššej kvality. Neobsahuje prach, kôru, plesne ani iné nečistoty. Sušíme ju na maximálne 12 % vlhkosti s certifikátom pre potravinársky a mäsový priemysel. Je skrátka bezpečná.

 

PRECÍZNÉ VÝSLEDKY

Ideálny pomer slivky , dubu a buka pre lepší výsledok údenia. Bola to alchýmia, ale podarilo sa mi skombinovať chuť a dĺžku zuhoľnatenia jednotlivých druhov tak, aby to stálo za to.

 

Sila vône: stredná (3/5)
Výťažnosť: vysoká
Frakcia: 6-12 mm

 

Zloženie: buk, slivka a dub
Hmotnosť balenia: 500 g
Certifikácia: áno

 

VYNIKAJÚCE PRE ČERVENÉ MÄSO

Udenie hovädzieho bôčika alebo príprava skvelého pastrami už nebude žiadny problém. Stačí postupovať podľa mojich osvedčených metód marinovania mäsa a získať túto špeciálnu zmes na jedno kolo údenia. Milovníkom výraznejšej chuti ju odporúčam aj na bravčové mäso. Či už ide o bôčik alebo klobásu.

 

HRUBOSŤ ŠTIEPKY

Hrubosť 6-12 mm je určená pre udiarne na drevo. Jedno balenie vydrží cca 6 hodín údenia. Ak kúrite v ohnisku s elektrickou špirálou, odporúčam použiť frakciu 1-3 mm.

 

UDRŽATEĽNOSŤ

To, čo od prírody dostávame, by sme mali aj vracať. Za tým si stojím. Preto sa snažíme zachovať rozmanitosť tým, že každým predaným balíkom prispievame na obnovu lesov a ovocných sadov. A vďaka patrí aj vám!

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Späť do obchodu