Kaiserov bylinkový nálev – Gerhardova receptúra

Značka: KAISER
od €3 / ks
4 kusy
Odosielame do 24 hod. EAN: 8595561300864
Môžeme doručiť do: 25.8.2025
€11 / sada
1 kus
Odosielame do 24 hod. EAN: 8595561303452
Môžeme doručiť do: 25.8.2025
€3 / ks

Gerhardova receptúra vychádza z tradičného korenia na údenie, ako je bobkový list, borievka a čierne korenie. Zmes sme doplnili ešte citrusovou kôrou a muškátovým kvetom, ktoré spoločne uvoľňujú nádhernú arómu.

 

Zmes sa výborne hodí na sladkovodné a morské ryby a takisto na hydinu. Vyskúšajte do nálevu naložiť napríklad pstruhy a sledujte, čo sa stane!

 

Ako na to? Celý sáčok rozpustíme v 5 – 6 litroch vody, fajnšmekri zmes ešte krátko povaria pre maximálne uvoľnenie znamenitej arómy a do vychladnutého nálevu (4 stupne sú tak akurát) uložíme ryby na približne 8 – 12 hodín. Napríklad cez noc. S mäsom sa toľko náhliť nemusíte, celé kura tam pokojne nechajte 24 – 48 hodín. Pred údením ryby aj mäso ešte dobre opláchnite a tiež dobre osušte.

  

Balenie: 350 g

Na prípravu nálevu: Celý obsah balenia (350 g) rozpustite v 6 litroch vody. Tento nálev je ideálny na nakladanie približne 5 kg rýb alebo červeného mäsa.

Na suché nakladanie: Pre tých, ktorí dávajú prednosť suchému nakladaniu, odporúčame použiť približne 20 g zmesi na jeden kilogram mäsa.

Žiadny z našich nálevov neobsahuje rýchlosoľ ani „éčka“.

Dátum spotreby minimálne 1 rok.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola