Značka: KAISER

Kaiserov bylinkový nálev - Helmutova receptúra

Bylinkový nálev na nakladanie rýb a mäsa

Kategória: PRÍSLUŠENSTVO

Zvoľte variant

350g
Odosielame do 24 hod.
€2,31
4x 350g
Odosielame do 24 hod.
€7,80

Helmutova receptúra stojí na cesnaku, rasci, čiernom korení a tymiáne.

Zmes sa výborne hodí na nakladanie sladkovodných rýb, predovšetkým kapra, sumca atď. Veľmi dobre poslúži aj na nakladanie červeného mäsa.

 

 

Ako na to? Celý sáčok rozpustíme v 5-6 litroch vody, fajnšmekri zmes ešte krátko povaria pre maximálne uvoľnenie znamenitej arómy a do vychladnutého nálevu (4 stupne sú tak akurát) ryby uložíme približne na 8-12 hodín... napríklad cez noc.

S mäsom sa netreba náhliť, bežné kusy mäsa vážiace cca 1,5kg tam nechajte aspoň 7-10 dní. Pri mäse je nutné nálev povariť 5-8min. a koreie potom scediť. Pred údením ryby aj mäso ešte dobre opláchnite a nezabudnite dobre osušiť.

 

Balenie: 350g (na 6l nálevu a cca 5kg rýb alebo červeného mäsa)

Žiadny z našich nálevov neobsahuje rýchlosoľ a ani "éčka"

Dátum spotreby minimálne do septembra 2021 alebo neskôr

Vyrobené v Českej republike