Kaiserov bylinkový nálev – Helmutova receptúra

Značka: KAISER
od €3 / ks
4 kusy
Odosielame do 24 hod.
Môžeme doručiť do: 2.5.2024
€11 / sada
1 kus
Odosielame do 24 hod.
Môžeme doručiť do: 2.5.2024
€3 / ks

Helmutova receptúra obsahuje cesnak, rascu, čierne korenie a tymian.

 

Zmes sa výborne hodí na nakladanie sladkovodných rýb, predovšetkým kapra, sumca atď. Veľmi dobre poslúži aj na nakladanie červeného mäsa.

 

Ako na to? Celý sáčok rozpustíme v 5 – 6 litroch vody, fajnšmekri zmes ešte krátko povaria pre maximálne uvoľnenie znamenitej arómy a do vychladnutého nálevu (4 stupne sú tak akurát) uložíme ryby na približne na 8 – 12 hodín. Napríklad cez noc.

S mäsom sa netreba náhliť, bežné kusy mäsa (cca 1,5 kg) tam nechajte aspoň 7 – 10 dní. Pri mäse je nutné nálev povariť 5 – 8 minút a korenie potom scediť. Pred údením ryby aj mäso ešte dobre opláchnite a nezabudnite dobre osušiť.

 

Balenie: 350 g (na 6 l nálevu a cca 5 kg rýb alebo červeného mäsa)

Žiaden z našich nálevov neobsahuje rýchlosoľ a ani„éčka“.

Dátum spotreby minimálne 1 rok.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Späť do obchodu