Kaiserov bylinkový nálev - Gerhardova receptúra
Bylinkový nálev na nakladanie rýb a hydiny
Kategória: | PRÍSLUŠENSTVO |
---|
Zvoľte variant
Gerhardova receptúra vychádza z tradičného korenia na údenie ako je bobkový list, borievka a čierne korenie. Zmes sme doplnili ešte citrusovou kôrou a muškátovým kvetom, ktoré spoločne uvoľňujú nádhernú arómu.
Zmes sa výborne hodí na sladkovodné a morské ryby a takisto na hydinu. Vyskúšajte do nálevu naložiť napríklad pstruhy a sledujte, čo sa stane!
Ako na to? Celý sáčok rozpustíme v 5-6 litroch vody, fajnšmekri zmes ešte krátko povaria pre maximálne uvoľnenie znamenitej arómy a do vychladnutého nálevu (4 stupne sú tak akurát) ryby uložíme približne na 8-12 hodín... napríklad cez noc. S mäsom sa toľko náhliť nemusíte, celé kura tam kľudne nechajte 24-48 hodín.. Pred údením ryby aj mäso ešte dobre opláchnite a tiež dobre osušte.
Balenie: 350g (na 6l nálevu a cca 5kg rýb alebo hydiny)
Žiadny z našich nálevov neobsahuje rýchlosoľ, ani "éčka"
Dátum spotreby minimálne do septembra 2021 alebo neskôr
Vyrobené v Českej republike