Kaiserov bylinkový nálev – Gerhardova receptúra

Značka: KAISER
od €3 / ks
4 kusy
Odosielame do 24 hod.
Môžeme doručiť do: 2.5.2024
€11 / sada
1 kus
Odosielame do 24 hod.
Môžeme doručiť do: 2.5.2024
€3 / ks

Gerhardova receptúra vychádza z tradičného korenia na údenie, ako je bobkový list, borievka a čierne korenie. Zmes sme doplnili ešte citrusovou kôrou a muškátovým kvetom, ktoré spoločne uvoľňujú nádhernú arómu.

 

Zmes sa výborne hodí na sladkovodné a morské ryby a takisto na hydinu. Vyskúšajte do nálevu naložiť napríklad pstruhy a sledujte, čo sa stane!

 

Ako na to? Celý sáčok rozpustíme v 5 – 6 litroch vody, fajnšmekri zmes ešte krátko povaria pre maximálne uvoľnenie znamenitej arómy a do vychladnutého nálevu (4 stupne sú tak akurát) uložíme ryby na približne 8 – 12 hodín. Napríklad cez noc. S mäsom sa toľko náhliť nemusíte, celé kura tam pokojne nechajte 24 – 48 hodín. Pred údením ryby aj mäso ešte dobre opláchnite a tiež dobre osušte.

  

Balenie: 350 g (na 6 l nálevu a cca 5 kg rýb alebo hydiny)

Žiadny z našich nálevov neobsahuje rýchlosoľ ani „éčka“.

Dátum spotreby minimálne 1 rok.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Späť do obchodu