Tip
Značka: KAISER

Kaiserov bylinkový nálev - Gerhardova receptúra

Bylinkový nálev na nakladanie rýb a hydiny

Kategória: PRÍSLUŠENSTVO

Zvoľte variant

350g
Odosielame do 24 hod.
€2,31
4x 350g
Odosielame do 24 hod.
€7,80

Gerhardova receptúra vychádza z tradičného korenia na údenie ako je bobkový list, borievka a čierne korenie. Zmes sme doplnili ešte citrusovou kôrou a muškátovým kvetom, ktoré spoločne uvoľňujú nádhernú arómu.

Zmes sa výborne hodí na sladkovodné a morské ryby a takisto na hydinu. Vyskúšajte do nálevu naložiť napríklad pstruhy a sledujte, čo sa stane!

Ako na to? Celý sáčok rozpustíme v 5-6 litroch vody, fajnšmekri zmes ešte krátko povaria pre maximálne uvoľnenie znamenitej arómy a do vychladnutého nálevu (4 stupne sú tak akurát) ryby uložíme približne na 8-12 hodín... napríklad cez noc. S mäsom sa toľko náhliť nemusíte, celé kura tam kľudne nechajte 24-48 hodín.. Pred údením ryby aj mäso ešte dobre opláchnite a tiež dobre osušte.

 

 

Balenie: 350g (na 6l nálevu a cca 5kg rýb alebo hydiny)

Žiadny z našich nálevov neobsahuje rýchlosoľ, ani "éčka"

Dátum spotreby minimálne do septembra 2021 alebo neskôr

Vyrobené v Českej republike