Zvýhodnený set všetkých našich nálevov na vyskúšanie
Zmesi sa výborne hodia na sladkovodné a morské ryby. Veľmi dobre sa hodia aj na hydinu a červená mäsá.
Gerhardova receptúra - dominuje bobkový list s borievkou a čiernym korením, dopĺňa pomarančová a citrónová kôra
Johannova receptúra - exotická zmes koriandru, feniklu, anízu, zázvoru. Doplňuje ju čierne a zelené korenie
Helmutova receptúra - celé plátky cesnaku, tymián, rasca a čierne korenie
Ulrichova receptúra - zmes u nás tradičných byliniek - ligurček, medvedí cesnak, zelerová vňať, tiež oregano, bazalka, tymián a doplnené o sladkú koreňovú zeleninu a horčičné semienko.
Ako na to? Celý sáčok rozpustíme v 5-6 litroch vody, fajnšmekri zmes ešte krátko povaria pre maximálne uvoľnenie znamenitej arómy a do vychladnutého nálevu (4 stupne sú tak akurát) ryby uložíme približne na 8-12 hodín... napríklad cez noc.
S mäsom sa toľko ponáhľať nemusíte, bežné kusy mäsa vážiace cca 1,5kg nechajte naložené aspoň 7-10 dní. Pri mäse je nutné nálev povariť 5-8 minút a korenie následne scediť. Pred údením ryby aj mäso ešte dobre opláchnite a nezabudnite dobre osušte.
Balenie: 4x 350g (každé balenie na 6l nálevu a cca 5kg rýb alebo mäsa)
Žiadny z našich nálevov neobsahuje rýchlosoľ a ani "éčka"
Dátum spotreby minimálne do septembra 2021 alebo neskôr
Vyrobené v Českej republike