SET bylinkových nálevov
Kategória: | Bylinkové nálevy na ryby a mäso |
---|
Zvýhodnený set všetkých našich nálevov.
Zmesi sa výborne hodia na sladkovodné a morské ryby, ale aj hydinu a červené mäso.
Gerhardova receptúra – dominuje bobkový list s borievkou a čiernym korením, zmes dopĺňa pomarančová a citrónová kôra.
Johannova receptúra – exotická zmes koriandra, fenikla, anízu, zázvoru. Zmes dopĺňa čierne a zelené korenie.
Helmutova receptúra – celé plátky cesnaku, tymian, rasca a čierne korenie.
Ulrichova receptúra – zmes z našich tradičných byliniek (ligurček, medvedí cesnak, zelerová vňať) a oregana, bazalky a tymianu. Zmes je doplnená o sladkú koreňovú zeleninu a horčičné semienko.
Ako na to? Celý sáčok rozpustíme v 5 – 6 litroch vody, fajnšmekri zmes ešte krátko povaria pre maximálne uvoľnenie znamenitej arómy a do vychladnutého nálevu (4 stupne sú tak akurát) uložíme ryby na približne 8 – 12 hodín. Napríklad cez noc.
S mäsom sa nemusíte ponáhľať, bežné kusy mäsa vážiace cca 1,5 kg nechajte naložené aspoň 7 – 10 dní. Pri mäse je nutné nálev povariť 5 – 8 minút a korenie následne scediť. Pred údením ryby aj mäso ešte dobre opláchnite a nezabudnite dobre osušiť.
Balenie: 4 x 350 g (každé balenie na 6 l nálevu a cca 5 kg rýb/mäsa)
Žiaden z našich nálevov neobsahuje rýchlosoľ a ani éčka.
Dátum spotreby minimálne 1 rok.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.