Norimberg je chuťovo zaujímavá a už na pohľad veľmi pestrá zmes. Základ tvorí sušená cibuľa s kúskami papriky, koriander, černuška a znamenitú chuť dopĺňa rozmarín a tymian.
Na mäse vyzerá zmes výborne a korenie luxusne dopĺňa chuť údeného mäsa.
Hodí sa predovšetkým na bravčové a hovädzie mäso alebo divinu.
Použitie:
Dobre naložené a presolené mäso pripravené na údenie posypte zmesou a môžete ho vložiť priamo do udiarne. Mäso môžete pred posypaním zľahka potrieť kvalitným olejom. Údená chuť je znamenite obohatená chuťou byliniek a korenia. Zmes neobsahuje soľ, takže nemá vplyv na slanosť už naloženého mäsa. Neobsahuje žiadne „éčka“ a ani žiadnych iných „pomocníkov“, iba prémiové bylinky a korenie.
Trvanlivosť min.: do 12/2021
Hmotnosť: 60g (cca na 5kg mäsa)
Vyrobené v Česku

Bylinkové zmesi od Helmuta, Gerharda, Johanna i Ulricha všetky spolu v zvýhodnenom sete