Norimberg – pestrá dekoračná zmes na mäso
Kategória: | Bylinkové zmesi a nálevy na údenie |
---|
Norimberg je chuťovo zaujímavá a už na pohľad veľmi pestrá zmes. Základ tvorí sušená cibuľa s kúskami papriky, koriander a černuška. Chuť dopĺňa rozmarín a tymian.
Na mäse vyzerá zmes výborne a korenie luxusne dopĺňa chuť údeného mäsa.
Hodí sa predovšetkým na bravčové a hovädzie mäso alebo divinu.
Použitie
Dobre naložené a presolené mäso pripravené na údenie posypte zmesou a môžete ho vložiť priamo do udiarne. Mäso môžete pred posypaním zľahka potrieť kvalitným olejom. Údená chuť je znamenite obohatená chuťou byliniek a korenín. Zmes neobsahuje soľ, takže nemá vplyv na slanosť už naloženého mäsa. Neobsahuje žiadne „éčka“ a ani žiadnych iných „pomocníkov“, iba prémiové bylinky a korenie.
Minimálna trvanlivosť: 1 rok
Hmotnosť: 60 g (na cca 5 kg mäsa)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.