Valencia je chuťovo výraznejšia zmes, ktorej základ tvorí čierne korenie, bazalka, tymian. Znamenitú chuť zmesi dopĺňa cesnak so sušenou paprikou,
Hodí sa na červené mäso a hydinu.
Použitie:
Dobre naložené a presolené mäso pripravené na údenie posypte zmesou a môžete ho vložiť priamo do udiarne. Mäso môžete pred posypaním zľahka potrieť kvalitným olejom. Údená chuť je krásne doplnená chuťou byliniek a korenia. Zmes neobsahuje soľ, takže nemá vplyv na slanosť už naloženého mäsa. Neobsahuje ani žiadne „éčka“ a ani žiadnych iných „pomocníkov“, iba prémiové bylinky a korenie.
Trvanlivosť min.: do 12/2021
Hmotnosť: 60 g (celkovo na cca 5 kg masa)
Vyrobené v Česku

Bylinkové zmesi od Helmuta, Gerharda, Johanna i Ulricha všetky spolu v zvýhodnenom sete