JELŠA – jemná štiepka na údenie

Značka: KAISER
od €3,10 / ks
Kategória: Piliny a jemná štiepka (pre elektrické udiarne)
? Drevo sa hodí na: Hydina, Ryby, Orechy
? Vhodné pre: Elektrické udiarne
kaiser_jelsa_jemna_stiepka_na_udenie
5ks a viac zľava
6kg
Vypredané
€20,40 / ks
0,5kg
Odosielame do 24 hod.
Môžeme doručiť do: 4.6.2024
€3,10 / ks

 

 

Jelša je jedným z tradičných drevín na údenie. Po celé generácie sa jelša používala výlučne na údenie rýb, ale časom sa začala používať aj na hydinové mäso.

 

Vyrábam a predávam len vybrané štiepky z kvalitného dreva na údenie. Sušené na maximálnu vlhkosť 8-12 % s certifikátom pre potravinársky priemysel. Zárukou je kvalita.

 

Všetky starosti s drevnými štiepkami pre vás riešim už celé generácie. Jemné drevené štiepky sa hodia do všetkých mojich elektrické udiarne a vždy ich mám dostatok v najlepšej kvalite pre celú famíliu.

 

Dym z jelše sfarbí mäso do zlatožlta a dobre sa kombinuje s bukom.

 

Olša má prirodzene sladkú a jemnú arómu, ktorá je vhodná najmä na údenie rýb, hydiny a syrov. Vyskúšajte napríklad syr alebo orechy údené na jelši. Stojí to za to!

 

SILA ARÓMY: Jemné (2/5)
VÝHREVNOSŤ: Stredná
FRAKCIA: 1-3 MM

ZLOŽENIE: 100% Drevo
HMOTNOSŤ BALENIA: 500 g a  6 Kg
CERTIFIKÁCIA: Áno

 

 

 

PA061952

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Späť do obchodu