KAISEROVA '50' elektrická udiareň s termostatom

Môžeme doručiť do:
2.12.2025
Odosielame do 24 hod.
Značka: KAISER
€464 / ks
Kategória: Kaiserove elektrické udiarne
EAN: 8595561300031
Druh kúrenia: Zásuvka na vykurovanie el. špirálou
Hmotnosť mäsa: 5-10kg
Materiál: Nerezové
Sezóna údenia: Od jari do jesene
Výška udiarne: 80-95cm
Zameranie: Domáce a záhradné, Na mäso a klobásy
kaiser 50 prenosna elektricka udiaren s termostatom
BLACK FRIDAY
ZADARMOZADARMO

Kapacita údiarne

Do Kaiserovej nerezovej 50' napcháte 25 klobás, 12 pstruhov alebo 10 kg mäsitého aj nemäsitého proviantu. Údiť môžete aj syry, zeleninu alebo napríklad soľ. Pozrite si moje tipy a recepty a nechajte sa inšpirovať!
 

Dizajn údiarne

Kaiserova 50' patrí k obľúbeným elektrickým údiarňam. Nie náhodou túto údiarňu vyrábam už 30 rokov. Vďaka preskleniu môžete sledovať, ako sa proviant mení na údenú pochúťku. Je elegantná a pritom ani moc „nezaberá miesto“.
 

Použitie údiarne

Kaiserova 50' je jednoplášťová nerezová údiarňa. Preto ju využijete od jari do jesene, pokiaľ teplota vonku neklesne pod 5 °C. Je ideálna na záhradu, terasu alebo ju ric-pic preveziete napríklad na chalupu.
 
Rozmery údiarne: 39,5 x 80 x 27,5 cm
Objem komory: 39,5 x 52,5 x 27 cm
Kapacita potravín: 10 kg
Váha údiarne: 14 kg
Materiál: Nerezová
Max. prevádzková teplota: 150°C
Prevádzkové náklady: cca 5 Kč / hod.
Výkon špirály: 2000 W

termostat

Digitálny termostat od Kaisera vám garantuje stálu teplotu v údiarni a eliminuje prudké výkyvy – takže mäso nevysušíte ani nespálite.
 

Jednoduchá

Údiarňa sama o sebe funguje ako komín. Nie je teda potrebný žiadny prídavný komínok a prúdenie dymu regulujete pomocou vzduchovej klapky. Tá musí byť vždy aspoň čiastočne otvorená, aby dym údiarňou pekne prúdil.
 

Poctivá

Všetky nerezové údiarne vyrábame poctivo v Křižanove na Vysočine. Preto vám na údiarňu, jej konštrukciu, zvary aj nitovanie môžem ponúknuť 5-ročnú záruku a k tomu kvalitné služby.
 
Základná výbava Kaiserovo 50'
Všetko potrebné vybavenie na vaše prvé údenie je súčasťou balenia
Ako na to pri vašom prvom údení?
S elektrickou špirálou je údenie jednoduché, pohodlné aj ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte vopred namočenou jemnou drevenou štiepkou približne do polovice výšky a umiestnite ju priamo nad špirálu. Špirála sa postará o podpálenie štiepky a teplotu v údiarni.
Krok 2
Vložte ohnisko do údiarne a regulátor špirály otočte do pozície MAX. Približne po 10 minútach sa mokrá štiepka podpáli a začne vytvárať parádny dym, ktorý potrebujete.
Krok 3
Regulátor stiahnite z pozície MAX približne na polovicu, na pozíciu 12 ako na hodinkách. Misku so štiepkou pravidelne kontrolujte (každých 30 min.) a dopĺňajte mokrou štiepkou.
Ak máte radšej videá, pozrite si môj youtube. Nájdete tu okrem iného aj postup, ako tú našu poctivú päťdesiatku rozhicovať.

 

Údenie je kumšt

Moja elektrická 50' je ideálna štartovacia údiarňa pre všetkých, ktorí chcú nahliadnuť do údenárskeho remesla. Tak príjemné údenie!
 
Údenie je nové grilovanie
Tak nech vám chutí!

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola